The majority of this tenant buildout focused on the entry. The old space was dated and unwelcoming. The owners, a family affair, wanted their customers and employees to feel like they were coming ‘home’ when entering.

After completely modifying the very tight entry space, The Schimberg Group very deliberately expanded the front doors outwards to provide a large, welcoming reception area. Given the health care nature of the business, a wood-look vinyl plank gives the space a residential feel but is also easily maintained.

The main feature, a signage wall, provides an interesting but contemporary backdrop to the reception desk. The louvered wood panel offset by the frosted green glass is inviting, while also functional.

TSG’s interior design department used fun, colorful fabrics to create an energizing interior, while carefully selecting chairs suitable and appropriate for the client’s elder clientele.